Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » BERETTA Holding придоби RUAG Ammotec

BERETTA Holding придоби RUAG Ammotec

vater Публикувана от vater | 10.03.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

BERETTA Holding придоби RUAG Ammotec

BERETTA Holding обяви, че е сключил обвързващо споразумение с RUAG Ammotec.

Обсъждаше се дълго време, сега е официално. BERETTA Holding поема RUAG Ammotec. Това съобщи компанията в прессъобщение. Пиетро Гусали Берета, президент и главен изпълнителен директор на BERETTA Holding, заяви: „Това е много специален момент в историята на нашата група, която работи по този проект от почти три години.“ С това реномирани марки като RWS, Norma, Rottweil и Geco преминават в собственост на BERETTA Holding.

По този начин компанията нараства до над 6000 служители. Очакват се продажби за 1,5 милиарда евро. В бъдеще компанията ще може да брои 50 клона по целия свят. Поглъщането включва задължението RUAG Ammotec да продължи да доставя висококачествени боеприпаси на германските и швейцарските въоръжени сили. Очаква се пълното придобиване да бъде завършено в рамките на следващите шест месеца.

Превод: БГ ЛОВ

Супресорите ASE UTRA - надеждно решение за нарезни оръжия от Финландия

Абонамент за бюлетин