Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Benelli M2 European 12/76

vater Публикувана от vater | 02.03.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Benelli M2 European 12/76

В M2 European от Benelli залагат на простото, но функционалното за да предоставят модела на още повече ловци.

Модела е произведен без ComforTech Plus и с 1 бр. шок M в комплекта. Останалите качества на Benelli M2 European са същите, както преди. Цевта е с дължина 710 милиметра. Полуложата и приклада са произведени от високо технологичен полимер, като на полуложата и ръкохватката са изработени агресивни накадки, които предоставят на стрелеца нужните удобство и сигурност.

Инерционна операционна система с два бойни упора на въртящата се глава, ергономичен масивен гумен задтилък за добра абсорбация на отката, интуитивно разположен предпазител, уголемена спускова скоба, прецизен спусък, вентилирана мерна линия съчетана с червена фиброоптична мушка и възможност за монтаж на ремък. Регулируем спусък от 20 до 28 N, магазина е с капацитет 3+1 патрона.

Benelli M2 European е надежден и качествен ловен полуавтомат, подходящ за лов на едър и пернат дивеч във всякакви местности.

За още по удобен и успешен лов може да се доверите на бързомерците от Aimpoint - Comp M5 или ACRO P1

Абонамент за бюлетин