Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Benelli Raffaello BE-Diamond (снимки+видео)

Benelli Raffaello BE-Diamond (снимки+видео)

vater Публикувана от vater | 05.02.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Benelli Raffaello BE-Diamond

Raffaello Be Diamond се отличава най-вече с новото BE.S.T. (Benelli Surface Treatment) покритие което придава по- добра издръжливост на цевта към корозия и износване.Полуавтомата работи с добре познатата и разработена Intertia Driven система. Анодизирана цевна кутия и хромиран затвор.

Вентилирана мерна линия с карбоново ребро и червена фиброоптична мушка. Ударноспускателен механизъм с възможност за цялостен демонтаж, усилие на спусъка от 22 до 28 N.Система за предотвратяване на изстрел, освен ако затворът не е заключен докрай, подобрена система на затвора. Прецизна, криогенно обработена конусовидна цев, с диаметър 18,3 - 18,4 милиметра. Window системата на полуложата ви позволява да виждате колко патрона има в пълнителя. Ръкохватката и полуложата са снабдени с AirTouch накадки за по- добър и удобен хват.Освен, че обира енергията придавана към лицето ви, CombTech (полиуретан с висока плътност) подбузника е с адаптивна структура, която се нагажда според използващия.

Приклада е снабден с подобрената ComforTech 3 система за обиране на откатната енергия и TechnoGel задтилък. Предпазителя е двустранен, a спусковата скоба е достатъчно широка за работа с ръкавици.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин