Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Beretta Silver Pigeon 1 MY19 12/76

Beretta Silver Pigeon 1 MY19 12/76

vater Публикувана от vater | 18.02.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Beretta Silver Pigeon 1 MY19 12/76

Класическа ловна надцевка на фирмата Beretta модел 686 Silver Pigeon I MY19 в калибър 12/76.

Проектиран да задоволи и най-взискателните нужди на професионалния ловец, Silver Pigeon I, разполага изключителни характеристики. Супер устойчиви покрития на всички метални части гарантира дълъг живот и защита от драскотини корозия.

Висок клас дърво гарантираш, добър външен вид и висока устойчивост на атмосферните условия. Приклада на оръжието е снабден с Microcore задтилък за обиране на откатната енергия.

Steelium Optima Bore HP студено ковани цеви с дължина 710 мм. и снабдени с шокове Optima Choke HP. Вентилирана мерна линия със стоманена мушка. Надцевката е с един спусък, като селектора е на предпазителя.

Абонирайте се за новините и статиите в БГ ЛОВ тук: БГ ЛОВ БЮЛЕТИН

Абонамент за бюлетин