Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Blaser RD17 вече в България

Blaser RD17 вече в България

vater Публикувана от vater | 07.05.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Blaser RD17 вече в България

След като представиха собствена линия от оптики и бинокли, беше въпрос на време кога ще се появи и бързомерец от Blaser, е моментът дойде.

На пръв поглед RD17 изглежда като стандартен бързомерец, сравнително стандартни размери и тегло (240 гр. с батерията), за такъв тип бързомерец, големина на точката от 2МОА, 10 позиции за настройка на интензитета на точката, батерия CR2032 с живот над 50,000 часа, антирефлексни покрития на лещите и разбира се водоустойчивост.

Но RD17 все пак е произведен от Blaser и няма как да е просто стандартен. IIC (Intelligent Illumination Coontrol) системата изключва точката на бързомереца ако не усети движение в продължение на 3 минути, а когато движението е възстановено отново включва точката в позицията на интензитет, в която е била преди изключване. Това разбира се увеличава живота на батерията. В комплект с Flip-Up капачки монтаж Blaser Saddle Mount за бързо и лесно поставяне на вашият Blaser.

Четете още:

Подбузник бързо и лесно от KalixTeknik

Още по-лек и удобен Sako 85 Finnlight 2

Абонамент за бюлетин