Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Browning 4G вече и в България!

Browning 4G вече и в България!

vater Публикувана от vater | 02.04.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Browning 4G вече и в България!

Създадена в далечната 1878 година марката Browning и до ден днешен е синоним на качество и надеждност. Известна с със своята надеждност и издръжливост едва ли има човек, който да не е чувал за тях и тяхното качество.

От дълги години Browning, чрез тяхната дъщерна фирма Prometheus group са и производител на фотокапани, като те бяха насочени основно към американския пазар, като техните модели с мобилно приложение бяха достъпни само на честотите на AT&T и Verizon.

Това обаче е на път да се промени!

В началото на тази година излезе “ Browning Defender Wireless – 4G “ на европейския пазар, като България, благодарение на официалният им вносител „ Фотокапани България“  е една от първите страни на континента, които имат достъп до него.

Основни Характеристики и Предимства

1. Висока Разделителна Способност: Browning Defender 4G предлага възможност за запис на висококачествени снимки и видео с разделителна способност до 20 мегапиксела. Това осигурява ясни и детайлни изображения, които са ключови за идентификацията на обектите и събитията.

2. Нощни снимки с Инфрачервени LED Диодис черна светкавица: С вградените инфрачервени LED диоди, Defender 4G предлага нощно виждане с детайли до 30 метра. Това е от съществено значение за наблюдението през нощта, когато повечето нежелани събития се случват.

3. Дълготрайна Батерия и Надеждна Работа: Възможност за 16 АА батериии енергийно-ефективни технологии, Browning Defender 4G осигурява продължителност на живота на батерията до няколко месеца, като гарантира непрекъсната защита на обектите, които наблюдавате. Също така си струва да се отбележи, че е една от малкото камери на пазара които, безопастно могат да работят с АА презареждаеми Литиеви батерии.

4. Лесна Инсталация и Управление: Със своя интуитивен интерфейс и лесна настройка, фотокапанът Browning Defender 4G е подходящ за както професионални, така и неопитни потребители.

5. Лесно достъпна и евтина за работа: Browning Defender 4G се предлага само и единствено със своя вградена сим карта, с такса за неограничен трафик само от 10 евро на месец, което се равнява на цената на Българските оператори, но ви предоставя неограничен достъп, и контрол на бюджета. Може да я активирате само в месеците които ползвате, като ограничавате значително разходите си.

6. Никога не губи снимките: 99% от Фотокапаните на пазара изпращат само снимките, които са засечени в интервала за снимане,който им е зададен. При Browning Defender Wireless- 4G това не е така. Ако поради някаква причина той не е могъл да изпрати снимката ви навреме, но е снимал, когато се закачи за мрежата ще изпрати абсолютно всички снимки които е заснел през това време, без да имате загуба на нито една.

7. Неограничена свързаност с операторите – Благодарение на своята вградена сим карта, Фотокапан Browning Defender wireless 4G се свързва към оператора с най-силен сигнал независимо, кой е и с каква народност е, позволявайки ви безпроблемна работа където и да се намирате!

Приложения и Потенциални Използвания

Фотокапанът Browning Defender 4G намира приложение в различни сценарии и сфери на дейност, включително:

- Охрана в защитени територии и национални паркове: Помага за наблюдение и опазване на дивите животни и природните ресурси чрез наблюдение и наблюдение на границите на национални паркове.

- Сигурност на Имоти и Собственост: Помага за защита на имуществото и наблюдение на дейностите в труднодостъпни и отдалечени места, като например гори, земеделски зони и отворени пространства.

- Наблюдение на Дивеч: Предлага възможност за наблюдение и анализ на дивеча и техните миграционни пътища, което е от съществено значение за научните изследвания и управлението на дивата природа.

С появата на фотокапана Browning Defender 4G, ние влизаме в нова ера на наблюдение и сигурност, където високотехнологичните инструменти стават достъпни за широката публика. Съчетавайки висока разделителна способност, надеждност и лесна употреба, този фотокапан предлага несравними възможности за наблюдение и защита на природата и имуществото. Browning Defender 4G е не просто продукт, а инструмент за сигурност, който променя начина, по който наблюдаваме и защитаваме света около нас.

Поради факта, че Фотокапан от този тип, за първи път стъпва на европейския пазар ние от Фотокапани България - единствен и официален дистрибутор на камери Browning за страната имаме удоволствието да ви представим тази уникална по рода си камера на промоционална цена!

Екипът на Фотокапани България и БГ Лов ви пожелават Наслука!

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин