Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Бързо, лесно и удобно с Kahles Helia RF-M 7x25

Бързо, лесно и удобно с Kahles Helia RF-M 7x25

vater Публикувана от vater | 14.09.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Бързо, лесно и удобно с Kahles Helia RF-M 7x25

С Helia RF-M 7x25 от Kahles ни предоставят далекомер с ергономичен дизайн, с който се работи лесно и интуитивно.

С голямо зрително поле от 117 м. на 1000 метра, възможност за измерване на дистанция от 10 до 2000 метра и 7x увеличение ни позволява бързо и лесно да измерим дистанцията и да се концентрираме върху лова. Измерва с точност +/– 1 до 100 метра, +/– 2 до 100 метра и +/– 0.5% над 1000 метра.

Измерването на дистанцията става за секунда.

Далекомера е снабден и с EAC (Enhanced Angle Compensation) технология за компенсация на ъгъла.

Освен това измерва температура и налягане. OLED дисплея е с 5 степени за корекция на яркостта. Менюто е инуитивно за работа и позволява измерване в метри и ярдове. Дисплея се изключва автоматично след 5 секунди. Helia RF-M работи с батерия тип CR2, която издържа около 4000 измервания.

С тегло от 214 грама, компактните си размери и възможности Kahles Helia RF-M 7x25 е един изключително удобен помощник за лова.

Подробности и цени тук: https://guns.bg

Абонамент за бюлетин