Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » НК Курцхаар » CAC и CACIT 2008 - VІІ-ма породна група организиран от Национален Клуб Курцхаар

CAC и CACIT 2008 - VІІ-ма породна група организиран от Национален Клуб Курцхаар

admin Публикувана от admin | 21.08.2008
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Национален клуб “Курцхаар” организира от 14.11.2008 до 18.11.2008г. в гр. Пловдив СЕДМИЦА НА ЛОВНАТА КИНОЛОГИЯ за кучета ловуващи със стойка (птичари)

програма:

14.11.2008 г. - Специализирана екстериорна изложба за порода Германски Курцхаар с ранг САС. Съдия - Антонио Мануел Фернандес - (Испания) - Председател на Комисия 7-ма породна група в FCI и Президент на Испанския Курцхаар клуб.

15.11.2008 г. - Международно състезание на работа с присъждане на Интернационална титла C.A.C.I.T. Състезанието ще се проведе по правилника на FCI за Световна есенна купа за континентални птичари с отстрел и апорт.

16.11.2008 г. - Международно състезание на работа с присъждане на Интернационална титла C.A.C.I.T. Състезанието ще се проведе по правилника на FCI за Световна есенна купа за континентални птичари с отстрел и апорт.

17.11.2008 г. - Международно състезание на работа с присъждане на Интернационална титла C.A.C.I.T. Състезанието ще се проведе по правилника на FCI за Световна есенна купа за континентални птичари с отстрел и апорт.

18.11.2008 г. - Международно състезание на работа с присъждане на Интернационална титла C.A.C.I.T. Състезанието ще се проведе по правилника на FCI за Световна есенна купа за континентални птичари с отстрел и апорт.

Съдии:

г-н Антонио Мануел Фернандес (Испания) - Председател на Комисия 7-ма породна група в FCI и Президент на Испанския Курцхаар клуб.

г-н Марко Рагаццо (Италия) - Член на Съдийската колегия на италианската Киноложка Федерация - секция континентални птичари.

г-н Истилиян Маринков (България) - Международен FCI съдия 7-ма породна група.

Работните състезания ще се проведат в ловните терени на кв. “Прослав“ в гр. Пловдив. Предметния дивеч за състезанията ще бъде естествена , дива яребица, както и всякакъв разрешен за отстрел /според ЗЛОД/ пернат дивеч, към момента на провеждане на състезанията.

За контакти:
г-н Петър Радев - Председател на Национален клуб “Курцхаар”, тел.0888428647
г-н Александър Стойчев - Член на УС на Национален клуб “Курцхаар”, тел.0899190772

Източник: Национален Клуб Курцхаар

БУЛСАТКОМ - медиен партньор на мероприятието

БГ Лов - медиен партньор на Национален Клуб Курцхаар

Абонамент за бюлетин