Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » CHAMELEON HUNTING представя новите модели на най-топлите поларени якета и елеци на пазара

CHAMELEON HUNTING представя новите модели на най-топлите поларени якета и елеци на пазара

vater Публикувана от vater | 26.10.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

CHAMELEON HUNTING представя новите модели на най-топлите поларени якета и елеци на пазара

CHAMELEON HUNTING представя новите модели на поларените якета и елеци Малте и Вернери, утвърдилите се успешно на пазара, като най-топлите по рода си.

Външната част на якето и елека е направена от плътен, висококачествен полар, който е дишащ и издръжлив на износване. Във вътрешната си част са подплатени с плат Каракул, който имитира агнешка кожа, изграден от множество власинки, където въздуха се задържа така, че да изолира тялото от външната температура и да достави максимална топлина в студените ловни излети. В резултат на комбинацията от двата плата, поларените якета и елеци са много по-топли от стандартните направени само от един слой тънък поларен плат.

Якето и елека имат три джоба с цип - два в областта на талията и един на гърдите, подходящ както за лични вещи, така и за радиостанция, благодарение на външната посока на закопчаване на ципа, позволяваща фиксирането на антената навън, без да пречи на ловеца при движение и стрелба или да ограничава полезрението му. В долната си част якето и елека разполагат с ластик за коригиране, за допълнителна защита срещу вятър.

Поларените якета и елеци Малте и Вернери могат да бъдат закупени от сайта на производителя WWW.CHAMELEONHUNTING.COM или с поръчкана телефон 0892791299, с преглед, тести наложен платеж, както и чрез нашите представители:

“Сафари” - гр. София, ул. “Цар Самуил” 62, тел.0898446058

“Супер Магнум” - гр. Пловдив, бул. “Източен” 80, тел. 0888332723, 0883898903

“Krez Armory” - гр. Пазарджик, ул. “Христо Касапвелев” 1, тел. 0899998564

“Артемида” - гр. Русе, ул. “Църковна независимост” 5, тел. 0888504824

“Ловно-рибарски магазин Раковски” - гр. Раковски, ул. “Михаил Добромиров” 43Б, тел. 0888568420

Абонамент за бюлетин