Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » CIC: Ловците оказват помощ по време на хуманитарна криза

CIC: Ловците оказват помощ по време на хуманитарна криза

vater Публикувана от vater | 02.03.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

CIC: Ловците оказват помощ по време на хуманитарна криза

В отговор на продължаващата ситуация в Украйна, ловни сдружения от някои от съседните страни работят, за да видят как най-добре да се присъединят и да допълнят съществуващите хуманитарни усилия по границите си с Украйна.

Има планове за подпомагане чрез сервиране на топли ястия на бежанци, пресичащи границата от Украйна към Унгария, Словакия и Румъния.

Например в Унгария се полагат усилия от местни ловни сдружения и ловци да създадат станции за разпределение на храна близо до границата с Украйна, като сервират топли ястия за нуждаещите се.

CIC мобилизира своите организации-членки и партньори и ще улеснява помощта на организациите за хуманитарна помощ, които в момента координират усилията по границите. Това ще включва сътрудничество с (Унгарската) Национална благотворителна ловна организация (OJV KNP Kft.), с която наскоро подписа Споразумение за сътрудничество.

CIC планира да дари храна, оборудване и материали, които да бъдат използвани в множество станции в трите гореспоменати държави.

Ако искате да изиграете своята роля, можете да го направите, като дарите с помощта на бутона по-долу.

БУТОН

Всички приходи ще отидат директно за подпомагане на разселените през тези трудни времена. В интерес на пълната прозрачност ще следим всеки дарен цент.

Ние осъзнаваме, че времето е от съществено значение. Тези станции за разпределение на храни трябва да бъдат създадени незабавно, в сътрудничество и с местни неправителствени организации, които вече присъстват на границите, както и на други места като приюти.

Участието на CIC в тези усилия ще бъде увеличено в съответствие с вашите дарения, което означава, че вашите щедри вноски могат да направят истинска разлика за нуждаещите се.

Засега вече сме закупили маси, пейки и кухненско оборудване, както и храна и безалкохолни напитки. Тъй като получаваме повече финансиране, можем да увеличим обхвата на дарението на CIC.

Всеки ден все повече хора преминават границите. Тези хора имат нужда от вашата помощ. Моля, дайте каквото можете и разпространете думата сред семейството и приятелите си.

CIC

Абонамент за бюлетин