Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Черен Петък във ВИП Оръжейни Комплекси

Черен Петък във ВИП Оръжейни Комплекси

vater Публикувана от vater | 16.11.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Черен Петък във ВИП Оръжейни Комплекси

Черен Петък от 17.11. до 19.11.2023 г. във ВИП Оръжейни Комплекси

Всички оръжия, оптики и бинокли с намаление от -15%. Само сега супер намаления на продукти от Blaser, Benelli, Sako, Tikka, Heckler & Koch, Sig Sauer, Ruger, Beretta, Aimpoint, Zeiss, Swarovski, Meopta, Nightforce, Schmidt & Bender и много други.

Можете да закупите оръжие през промоционалния период, дори и без разрешително!

За да можете да се възползвате от промоцията при закупуване ще ви се издаде авансова фактура, с която можете да вземете оръжието от магазина след като ви бъде издадено разрешително.

Супер намаления на дрехи и обувки, от -30% до -50%, които да Ви държат на сухо и топло през ловния сезон. В намаленията влизат облекла на фирмите Blaser, Deerhunter, Chevalier, Beretta, Sasta, Hubertus, 5.11, Crispi, Aigle, Chiruca и други

Намаления на хладно оръжие и интрументи на -15%. В намаленията влизат всички продукти на фирми като SOG, Kershaw, Benchmade, Zero Tolerance, Boker и много други.

Можете да намерите артикулите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси както и на GunsBG.от 17.11.2023г до 19.11.2023 г.

Абонамент за бюлетин