Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Цифровият прицел на Сайтмарк - вече и с българско меню

Цифровият прицел на Сайтмарк - вече и с българско меню

vater Публикувана от vater | 03.04.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Цифровият прицел на Сайтмарк - вече и с българско меню

Американският бранд Sightmark пусна обновление на менюто на своя дигитален прицел Wraith 4-32х50, включвайки българско меню в списъка от езикови опции.

Цифровия прицел Wraith4-32х50 навлезе на българския пазар в средата на миналата година. Освен 5-те профила за прострелка, той е снабден с 1920х1080 HD сензор за пълноцветна яснота през деня и нощен режим - в класическия зелен или черно-бял цвят. Десетте различни мерни скали и изборът от 9 цвята, осигуряват на ловеца широк избор според личните предпочитания и нужди.

Опцията за фото и видеозаснемане, както и слотът за micro SD карта  осигурява на стрелците възможност за запечатване и споделяне на неповторими ловни изживявания със семейство и приятели.

Дигиталната оптика Wraith е в комплект със свалящ се инфрачервен илюминатор (850 nm), който осигурява високо качество на нощното изображение и точно прихващане на целта до 182 м.

Увеличението от 4-32x и Zoom функцията 1-8x на цифров прицел Sightmark Wraith HD 4-32x50 са идеални за широк спектър от ловни ситуации, а алуминиевия водонепромокаем корпус гарантира устойчивост при всякакви ситуации.

Цифровия прицел Wraith е популярен във Великобритания, където активно се изполва за лов на дребни хищници. Атрактивната цена, гаранцията, която предоставя марката и разнообразието от екстри го нареждат в челните места по продажби в страната: https://www.youtube.com/watch?v=2Aw-2xZQC6M

Оптиките Sightmark може да закупите в ZARIMEX

Обновяването на менюто става лесно и бързо в 5 стъпки - http://sm-wraith.com/firmware/

Видео инструкциите са налични с български субтитри:

Абонамент за бюлетин