Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Comp M5 от Aimpoint

vater Публикувана от vater | 13.01.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Comp M5 от Aimpoint

Последният модел от серията Comp на Aimpoint е по-лек и компактен от предшественика си. Напълно комплектован Comp M5 тежи 238 грама, което е с 30 грама по- малко от теглото на Comp M4 с батерия (без монтаж и капачки).

Корпуса и монтажите са изработени от анодизиран алуминий. Тестван и издръжлив на шок и вибрации по стандарти на НАТО. Работи без проблем при температури от -45 °C до +71 °C. Потопяем на дълбочина до 45 метра. Антирефлексни покрития на лещите.

Работи с батерии тип AAA или LR03/FR03, с живот от 1 до 10 години според интензитета на точката, 4 позиции за уред с нощно виждане и 6 позиции за дневна светлина. Точката е с големина 2МОА, идеална както за близки така и за по-далечни дистанции.

В магазините на VIP Оръжейни комплекси може да намерите Comp M5 със стандартент монтаж, LRP монтаж със спейсър с височина 30 милиметра или LRP монтаж със спейсър с височина 39 милиметра. И трите модела са снабдени с Flip-Up капачки.

Четете още: ЛОВНИ СТАТИИ

Абонамент за бюлетин