Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Доминирайте небето с Benelli Super Black Eagle 3

Доминирайте небето с Benelli Super Black Eagle 3

vater Публикувана от vater | 30.12.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Доминирайте небето с Benelli Super Black Eagle 3

Super Black Eagle 3 е снабден с Comfort Tech 3 системата, която е още по-ефикасна при намаляването на откатната енергия и е оптимизирана за по-добър контрол над оръжието и позволява по-бързо прицелване за следващия изстрел.

Полиуретановия Combtech подбузник също намалява  вибрациите към лицето и позволява да се върнете към следващата цел още по-бързо.

Лоста на затвора, бутона на затворната задръжка и предпазителя са уголемени и позволяват безпроблемна работа с ръкавици. Super Black Eagle 3 работи с Inertia Driven затвора, който е добре познат със своята механична прецизност, безотказност и лесна поддръжка.

Криогенно обработени цеви и шокове за максимална прецизност и добри групи. Вентилирана мерна линия с червена фиброоптична мушка.

Анодизирана алуминиева цевна кутия с възможност за поставяне на релси за допълнителни мерни прибори. Полимерна спускова скоба и спусък с регулируемо тегло - 22 до 28N.

Ергономичните приклад и полуложа са изработени от полимер с AirTouch накадки за по- стабилен хват, като може да бъде черен или в камуфлаж Realtree MAX-5.

Моделът с приклад от орехово дърво пък използва доказалата се система за обиране на откатната енергия Progressive Comfort вместо Comfortech 3.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин