Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Любопитно » Елен принуди двама американци да се скрият в багажника на автомобил и им открадна цигарите

Елен принуди двама американци да се скрият в багажника на автомобил и им открадна цигарите

vater Публикувана от vater | 23.11.2012
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Елен принуди двама американци да се скрият в багажника

Елен нападна двама мъже в САЩ, за да се добере до техните цигари. Американците са се скрили в багажника на автомобил и докато еленът е опустошавал цигарите са успели да извикат полицията и ветеринарната служба, които са обезвредили „грабителя”, пише „Хъфингтън пост”.

Необичайният инцидент е станал в град Уайтхаус в щата Тексас. Коул Келис и Джоузеф Роуз са видели как в задния двор влиза елен и са решили да излязат, за да го погалят. Животното обаче не се оказало дружелюбно настроено и нападнало мъжете. Двамата са успели да се скрият в багажника на паркиран в близост пикап.

Еленът е успял да се намести на предната седалка на пикапа, където е намерил пакет цигари. Докато еленът е дъвчел цигарите са пристигнали полицаи, които са го обезвредили с електрошок.

focus-news.net

Абонамент за бюлетин