Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Fabarm SDASS 2 Composite в магазините на VIP Оръжейни комплекси

Fabarm SDASS 2 Composite в магазините на VIP Оръжейни комплекси

vater Публикувана от vater | 11.06.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Fabarm SDASS 2 Composite в магазините на VIP Оръжейни комплекси

Ловна помпа на италианската фирма Fabarm, модел SDASS 2 в калибър 12/76. TriboreHP цев с дължина 710 милиметра, вентилирана мерна линия, мобилни шокове и фиброоптична мушка.

Поради конструкцията на TriboreHP цевта и хиперболичния профил на InnerHP шоковете на Fabarm, оръжието позволява използването на стоманени сачми дори и с шокове по- тесни от 0,5 милиметра като например Fabarm InnerHP Long (0.7 мм) и InnerHP Extreme (0.9 мм.).

Приклада и полуложата са изработени от удароустойчив полимер със Soft Touch покритие, което се усеща като гумирано покритие и придава повече комфорт и контрол, а също така и подобрява издръжливостта на полимера.

За повече удобство и контрол над оръжието е променена и накадката. Освен гумения задтилък с дебелина 22 милиметра е добавен и гумиран подбузник.

Цевната кутия е изработена от алуминиева сплав Ergal 55 с анодизация и възможност за поставяне на допълнителни мерни прибори. Пълнителя е с капацитет 7+1 патрона, а в комплекта има и три InnerHP шока: цилиндър, полушок и Extreme (0.9 мм.).

Абонамент за бюлетин