Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Гладкоцевен полуавтомат Huglu XR 7 с газово бутало

Гладкоцевен полуавтомат Huglu XR 7 с газово бутало

vater Публикувана от vater | 04.08.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Гладкоцевен полуавтомат Huglu XR 7 с газово бутало

С традициите на турската компания за оръжия Huglu, вярваме, че вече всички читатели на БГ Лов са запознати. Единственото, което искаме да ви припомним е, че цялото гладкоцевно производство на CZ USA се прави в заводите на Huglu Hunting Firearms Cooperative, където контролът и качеството на работа е на световно ниво. От скоро с турците работят и още две много известни фирми - Merkel и Fabarm, което е поредното доказателство  за качеството на Huglu.

Полуавтоматът на турската компания Huglu модел XR-7 в калибър 12х76 е разработен за ловно и спортно приложение. Създаден на базата на щурмовата карабина AR15 с газово бутало. Има регулируем приклад с обща дължина 1020 мм, а при сгънато положение е 950 мм. Изключително лесен и удобен за използване, създаден от съвременни материали основно алуминий 7075. Със свалящи се отворени мерници и мушка, както и универсална интерфейсна система за компоненти за аксесоари за огнестрелно оръжие тип KeyMod.  Цевта е изработена от италианска структурна стомана 4140 и е снабдена с дулен компенсатор.

Дължина на цевта:610 мм

Вместимост на пълнителя:3, 5, 10+1

Тегло:3.8кгбез пълнител

Калибър:12х76

Обща дължина: 1020/950 мм*

*Регулируем тактически приклад

В комплекта има 3 пълнителя 3, 5 и 10 зарядни всички събрани заедно в здрав полимерен (ABS) куфар.

Допълнителна информация може да видите от тук: https://www.oragie.net/product/huglu_xr_7_bronze_12x76

Всички оръжия на Huglu закупени от официалния вносител Росбул Арм са с 3 години гаранция!

Не пропускайте и ловния инерционен полуавтомат Renova, който в два последователни сезона се утвърди като най-продавания модел на Huglu в България. Renova се отличава с отлична изработка, изключителна здравина и елегантен дизайн. От 2020 година се предлагат в няколко нови цветови варианта.

Абонамент за бюлетин