Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Готови за предизвикателства с новата колекция на Blaser

Готови за предизвикателства с новата колекция на Blaser

vater Публикувана от vater | 23.04.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Готови за предизвикателства с новата колекция на Blaser

Яке на немската фирма Blaser, модел Mark.

Произведено от 100% полиестер RamTex, с водоотблъскващо покритие TeflonEcoElite. RamTex - Тиха, здрава и надеждна материя, която на пръв поглед изглежда и се усеща като велур. Освен това, RamTex е много издръжлива на замърсяване, съхне бързо и придава елегантен вид на дрехите.

Якето е снабдено и с ветро и водоустойчива мембрана RamBrane с воден стълб 10 000 милиметра за 24 часа и дишаемост 5.000 гр./м2 за 24 часа. Цип с предпазител за брадата и капак с копчета.

Джоб тип Наполеон, два джоба на гърдите с ламинирани ципове, джоб за станция на лявото рамо с ламиниран цип и два предни карго джоба. Вътрешен джоб с цип и два вътрешни джоба с копчета.

Два отвора за вентилация под мишниците с ципове. Регулируеми ханш и талия, регулируеми маншети и вътрешни неопренови маншети с отвор за палеца.

Якето може да бъде съчетано с панталона Markus.

Произведен от от 100% полиестер RamTex, с водоотблъскващо покритие TeflonEcoElite. панталона е снабден с ветро и водоустойчива мембрана RamBrane с воден стълб 10 000 милиметра за 24 ч. и дишаемост 5,000 гр./м2 за 24 часа. Два предни джоба, два задни джоба и джоб за нож.

https://guns.bg/

Абонамент за бюлетин