Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Готови за студа с Blaser

Готови за студа с Blaser

vater Публикувана от vater | 19.11.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Готови за студа с Blaser

Със смяната на сезона идва и смяната на гардероба, освен прецизни и сигурни оръжия от Blaser също предлагат здрави и удобни облекла и обувки. Hybrid Blaze WP 2 в 1 е леко и удобно, водоустойчиво яке от Blaser. Вътрешното яке е изработено от 95% полиестер Fleece и 5% еластан. Обработено с водоотблъскващ Teflon EcoElite и снабдено с ветро и водоустойчива мембрана RamBrane с воден стълб 10 000 милиметра за 24 ч. и дишаемост 5,000 гр./м2 за 24 часа.

Цял цип, два джоба на гърдите и два предни джоба, вътрешен джоб, еластични маншети и висока яка. Вътрешното яке се прикерепя към външното с ципове и може да се използва отделно. Поради еластичните вложки якето следва движението на тялото за повече удобство. Сигналният Blaze камуфлаж предоставя повече сигурност за вас. Външното яке е изработено от 100% полиестер с Teflon EcoElite и ветро и водоустойчива мембрана RamBrane с воден стълб 10 000 милиметра за 24 ч. и дишаемост 5,000 гр./м2 за 24 часа. Регулируема качулка с козирка, двупосочен цип с предпазител за брадата и капак с копчета. Два джоба на гърдите с ципове и два предни джоба с капаци и копчета, вътрешен джоб и джоб за дивеч на гърба с цип. Вентилационни отвори под мишниците и регулируеми маншети. Комбинацията 2 в 1 е супер удобна и позволява лесно регулиране на телесната температура при променливи метеорологични условия.

Освен лекота и удобство при панталоните от серията Hybrid, Blaser наблягат и на здравината и защитата от тръни. За това панталона е произведен от 96% полиестер RipStop и 4% еластан, а в долната част от 72% полиамид, 16% полиестер и 12% полиуретан. Hybrid WP е обработен с водоотблъскващ Teflon EcoElite и снабден с ветро и водоустойчива мембрана RamBrane с воден стълб 10 000 милиметра за 24 ч. и дишаемост 5,000 гр./м2 за 24 часа. Два предни джоба с ципове, два карго джоба с ципове и заден джоб с капак. Моделите Hybrid WP се предлагат и в дамска кройка. Освен облекло от Blaser ни предлагат и обувки.

Зимният модел Stalking е изработен от телешка кожа Perwanger и Cordura. Пръстите и петата са гумирани за да предпазват кожата. Куки за връзките от неръждаема стомана. В модела е използвана ветро и водоустойчивата мембрана RamBrane с воден стълб 10,00 милиметра и изпарява 13,000 гр/м2 за 24 часа. Двуслойна подметка с шокоабсорбиращ слой от пяна EVA и долен слой Vibram Stalker. За подметката Vibram Stalker и използван материал Gumlite, който има високо съпротивление на плъзгане дори и при ниски температури, освен това има много дълъг живот и е наистина лек.

Тези модели, както и много други можете да намерите в магазините на VIP Оръжейни комплекси.

Четете още: Над 40 години качество и удобство от Crispi

Абонамент за бюлетин