Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » HWS мембранaта от Harkila, която ще ви запази сухи

HWS мембранaта от Harkila, която ще ви запази сухи

vater Публикувана от vater | 22.04.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

HWS мембранaта от Harkila, която ще ви запази сухи

Härkila Weather System® (HWS)

Мембраната HWS на Harkila e ветроустойчива и водоустойчива технология, разработена специално за лов. Нашият екип се присъедини към едни от водещите световни специалисти в областта,  за да създадат тази иновативна технология.  А заедно с ловците от Proteam осъвършенстваха технологията тествайки я на полето.

Резултатът е гама от водоустойчиви, ветроустойчиви, дишащи и леки мембрани, съобразени с нуждите на ловеца. Това е решението за ловеца, който иска високо представяне оставайки сух и с чувство за комфорт, дори по време на висока активност и тежки условия.

Как работи HWS системата?

HWS използва хидрофилни мембрани, които издърпват влагата. Системата запазва ловеца сух, като бързо абсорбира и премахва потенето. Влагата се просмуква през мембраната и се разпределя по повърхността, където бързо се изпарява и стабилизира температурата вътре в дрехата. В същото време дупките в мембраната са толкова малки, че предпазват от навлизането на водни молекули отвън.

Това е иновативна технология в здрава структура, която както подобрява адаптивността, така и защитава ловеца от природните стихии.

Линк към дрехите, които използват тази мембрана: https://zarimex.eu/

Абонамент за бюлетин