Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Harkila MOUNTAIN HUNTER - Максимално представяне за максимални очаквания

Harkila MOUNTAIN HUNTER - Максимално представяне за максимални очаквания

vater Публикувана от vater | 19.09.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Harkila MOUNTAIN HUNTER - Максимално представяне за максимални очаквания

Серията Mountain Hunter е идеална за активен лов в планината, така че да посрещне всички предизвикателства на високата интензивност, която изисква лова на такъв терен.

Дрехите и аксесоарите от серията са леки и се отличават с GORE-TEX мембрана, която да предпазва при влошаване на бързо променящото се планинско време.

Технологии използвани в серията:

Cordura – Много здрава и лека материя.

Gore-Tex – Вятъроустойчива, водоустойчива и дишаща мембрана с много високо качество.

Gore-Tex Infinium™ - Кобинира пълна защита от вятъра и впечатляващи дишащи качества.

Серията се състои от:

1. Яке Mountain Hunter - изработено от промазана, безшумна материя, която гарантира  едновременно лекота и много здравина - две изключително важни качества при лова в планината, където обикновено теренът е суров и труден. С GGORE-TEX®  мембрана, което не означава само, че якето е напълно вятъро- и водоустойчиво, с висок воден стълб, а също и че е силно дишащо и много издръжливо.

2. Панталон Mountain Hunter – безшумен и подсилена с Cordura® на глезените, за да отговори на изискванията на бързо променящите се климатични условия в планините. Панталонът е оборудван с GORE-TEX® мембрана, която е едновременно силно дишаща и много издръжлива.

3. Полар Mountain Hunter - изработен от мек микро полар. отличаващ се с мембрана GORE-TEX INFINIUMTM WINDSTOPPER, която е напълно вятъроустойчива и с чудесни дишащи качества. Поларът е DWR-третиран, което го прави отблъскващ вода и замърсявания.

4. Шапка Montain Hunter - подобно на якето и панталона от същата серия, шапката Mountain Hunter е изработена от безшумна, промазана трикотажна материя и се характеризира с вятъро и водоустойчива GORE-TEX® мембрана.

5. Ръкавици Mountain Hunter - от мек микро полар, ръкавиците се характеризират с GORE-TEX INFINIUMTM WINDSTOPPER мембрана. С DWR-третирана повърхност, която отблъсква водата и замърсяванията. Ръкавиците са с гумени елементи на дланите и пръстите, които да не позволяват хлъзгане и да осигуряват стабилен захват.

6. Раница Mountain Hunter - изработена от същата мека и безшумна трикотажна материя както и останалите дрехи и аксесоари от серията. Раницата е със свалящ се калъф за пушката, който прикрепен към раницата улеснява носенето на оръжието - на гърба, а не през рамо. Калъфът е така проектиран, че оръжието да бъде извадено без да е необходимо да сваляте раницата, а презрамките са достатъчно тънки, че да не възпрепятстват по никакъв начин прицелването и стрелбата. Раницата Mountain Hunter разполага с мрежести вентилационни панели в долната част на гърба и на още няколко ключови места, така че по време на активност с висока интензивност влагата да се транспортира ефективно и да се гарантира добра циркулация на въздуха. Раницата е с няколко пристягащи каишки за намаляване на обема й, места за закачане на дивеч или различни съоръжения. В комплект с дъждобран.

С Mountain Hunter винаги ще сте подготвени за лов при всякакви условия. Серията е част от есенно-зимната колекция на Harkila. Цялата серия можете да разгледате на www.zarimex.eu 

Абонамент за бюлетин