Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Изгодни oферти за ловни обувки: Спести до -50% на ZARIMEX.EU

Изгодни oферти за ловни обувки: Спести до -50% на ZARIMEX.EU

vater Публикувана от vater | 23.04.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Изгодни oферти за ловни обувки: Спести до -50% на ZARIMEX.EU

Сезонът на лов на сръндаци наближава и едно от най-важните неща при практикуването му е добрата подготовка. В дъждовното и влажно време правилното облекло и обувки Ви осигурят комфорта да произведете точен изстрел.  Сега, с намаленията до -50% на ловни обувки на Zarimex.eu, можете да се подготвите за следващото си ловно приключение без да изпразните портфейла си.

Разнообразие от Марки и Модели

На Zarimex.eu предлагаме голямо разнообразие от ловни обувки от водещите марки: Мeindl, Diotto, Garmont, Hanwag, Harkila, Percusionn, Seeland, Stepland, The Courteney Boot Company Zimbabwe и Verney Carron France

КАЧЕСТВО И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Всички обувки, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост дори при най-тежките условия на лов. Нашите обувки са проектирани да се справят с всякакви терени и временни условия, като осигуряват сигурност и комфорт през целия ден на лов.

КУПИ ОНЛАЙН - ЛЕСНО И УДОБНО

Пазаруването на ловни обувки на Zarimex.eu е лесно и удобно. Просто посетете нашия уебсайт, разгледайте нашата голяма колекция от обувки с намаления и изберете моделите, които ви харесват. След това можете бързо и лесно да направите вашата поръчка и да се насладите на бърза доставка до вашия дом.

Подгответе се за следващото си ловно приключение с комфорт, увереност и стил. Не забравяйте - добрата обувка един от елементите на успешния лов!

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин