Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Как да изберем дишащи, здрави и изгодни обувки за лов през август и септември?

Как да изберем дишащи, здрави и изгодни обувки за лов през август и септември?

vater Публикувана от vater | 06.08.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Как да изберем дишащи, здрави и изгодни обувки за лов през август и септември?

Сигурно всеки от вас притежава обувки с водоустойчива мембрана за есенен лов, които ползва и през лятото и е усетил колко са неподходящи за лов в горещите дни на август и септември. Мембраната на водоустойчивите обувки не е в състояние да обработи влагата отделяна от краката при температура над 20 градуса и когато тази влага се нагрее създава усещане сякаш краката ви горят. Единствения позитив на обувки с мембрана през летния сезон е защитата от роса но пък топлината която акумулират е непоносима.

Най-широко разпространени сред българските ловци са масовите евтини камуфлажни кецове с жълт кант на подметката - известни с ниската си цена но и с бързия процес износване и скъсване, често след няколко ловни излета. Освен това много от тези модели са с PVC покритие от вътрешната страна, което има още по негативен ефект на спарване от обувки с мембрана.

За да си осигурите максимален комфорт през горещите летни дни, вашите обувки трябва да са изработени от еднослоен свръх-здрав плат без никакви покрития и да са здрави за да издържат няколко сезона. Такова решение в момента се предлага от HILLMAN България и въпреки, че не са с тяхната марка ще ги получите с безупречната им гаранция за качество. Предлагат се в два цветови варианта според вашия стил.

Тествани са от над 200 милиона потребители в различни индустрии и независимо, че са с китайски произход, тези обувки са едни от най-издръжливите на износване при интензивна употреба.

Двойно вулканизирани и подсилени на пръстите, петата и от двете страни на ходилото, те са тествани и от десетки хиляди български ловци вече 3-4 сезона и издържат на интензивна употреба дори и при едър лов когато е сухо. Множество доволни клиенти споделят, че евтини китайски кецове са се късали по време на лов, нещо което никога повече не им се е случвало с кецовете от HILLMAN.

Решете проблемите си със спарването на обувките през лятото, подсигурете си такива, които ще ползвате с години и спестете пари да купувате нови (понякога два пъти за един ловен сезон).

Поръчайте сега доказано най-здравите обувки за летен лов в света на уникално добра цена от HILLMAN България

Абонамент за бюлетин