Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Khan Arms Arista – готови за лов на достъпна цена

Khan Arms Arista – готови за лов на достъпна цена

vater Публикувана от vater | 30.01.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Khan Arms Arista – готови за лов на достъпна цена

Производителят Khan Arms е създаден през 1985 година в региона на град Кония (Турция), където производството на гладкоцевни оръжия е традиция. Целта на компанията е да използва модерни технологии на производство за да предостави добро качество дори при най-стандартните си модели като спазва желанието на пазара за достъпни цени. Моделите Arista са точно това.

Arista AL е надцевка с алуминиева цевна кутия, ергономични приклад и полуложа от качествено орехово дърво, като на ръкохватката и полуложата има накатки за здрав и удобен захват във всякакви условия. Прикладът завършва със задтилък за обиране на отката и лесно прикладване. Спусковата скоба е уголемена за лесна работа с ръкавици. Цевите са с дължина 710 милиметра и вентилирана мерна линия. Според модела, с червена фиброоптична или месингова мушка мушка. Всички модели са с екстрактор и в комплект с 5 шока.

Arista ST е надцевка със стоманена цевна кутия, ергономични приклад и полуложа от качествено орехово дърво, като на ръкохватката и полуложата има накатки за здрав и удобен захват във всякакви условия. Прикладът завършва със задтилък за обиране на отката и лесно прикладване. Спусковата скоба е уголемена за лесна работа с ръкавици. Цевите са с дължина 710 милиметра и вентилирана мерна линия. Според модела, с червена фиброоптична или месингова мушка мушка. Всички модели са с екстрактор и в комплект с 5 шока.

Всички модели можете да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси и GunsBG

Абонамент за бюлетин