Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Класическа надеждност с Beretta Xtrema 2

Класическа надеждност с Beretta Xtrema 2

vater Публикувана от vater | 31.08.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Класическа надеждност с Beretta Xtrema 2

Автомат на италианската фирма Beretta модел Xtrema 2 в калибър 12/89 супермагнум с дължина на цевта от 710 мм.

Разработен специално за калибър супермагнум, отличава се с ергономичен дизайн с плавно преливане на цевната кутия към приклада, създаден да работи безотказно в екстремни условия.

Цевта е изработена от високоякостна стомана, с вентилирана мерна линия. Цевта и цевната кутия имат противокорозионно покритие. Цевната кутия има фрезовани жлебове за монтаж на допълнителни мерни прибори.

Приклада и полуложата са от олекотени полимери, в приклада е монтирана Kick- Off система за намаляване на отката, задтилък Гел-Тек абсорбиращ част от откатната енергия. Приклада и полуложата имат гумирани вложки за по-стабилен хват.

Затвора заключва в цевта посредством въртяща глава а презарежда с газова автоматика, оръжието е подходящо за всеки вид лов.

Подробности и цени: https://guns.bg/beretta-xtrema-2-1289

Абонамент за бюлетин