Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Комфорт и качество от Zeiss

Комфорт и качество от Zeiss

vater Публикувана от vater | 19.05.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Комфорт и качество от Zeiss

Серията бинокли Conquest HD са практични и изработени с внимание към всеки детайл. Ясни HD лещи с 90% проводимост на светлина и комплект покрития LotuTec и Zeiss T* позволяващи чиста, ясна и детайлна картина дори при ниска осветеност.

Тялото е с ергономична форма и изработено от алуминий и полимер с гумирано покритие. Тялото е запълнено с азот, което не позволява запотяване от вътре, а LotuTec покритието на лещите e хидрофобно и не дава възможност за водата и влагата да останат на повърхността на лещите.

Дизайна и ниското тегло позволяват комфорт при продължително наблюдение, като дори е обърнато внимание на ъгъла на окулярите. Биноклите Conquest HD може да се използват с очила без проблеми.

В комплекта ще откриете и калъф за носене, кърпичка за почистване и ремък за носене.

Поробности и цени тук: Бинокли Conquest HD

Абонамент за бюлетин