Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Лимитирана серия Aimpoint Micro H-2 Tungsten

Лимитирана серия Aimpoint Micro H-2 Tungsten

vater Публикувана от vater | 05.10.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Лимитирана серия Aimpoint Micro H-2 Tungsten

След стартирането на модела през 2015 г. Micro H-2 бързо се превърна в един от най- използваните бързомерци в лова и не само. Пет години по-късно модела остава един от най-сигурните на пазара.

Противокорозионните покрития използвани при Micro H-2 са познати на всички използващи модела като изключително издръжливи и надеждни.

Въпреки това обаче за петата годишнина на модела от Aimpoint решават да добавят още малко с лимитираната серия Micro H-2 Tungsten.

Моделите се отличават от стандартния с керамично противокорозионно покритие Cerakote-H в цвят "Tungsten". Cerakote покритията от серията H са изключително издръжливи на различни химикали и разтворители както и разбира се корозия и износване. Освен това Cerakote покритията са изключително издръжливи и на UV лъчи, както и на екстремни температури.

Micro H-2 Tungsten идва и с подарък шапка с козирка на Aimpoint.

ACET технологията позволява около 50 000 часа работа с една батерия тип CR2032. Лещите на бързомереца са с анти-рефлексни покрития позволяващи много добра пропускливост на светлина и чиста картина, а точката е ясна и отчетлива. Точката е с 12 нива на яркост.

Бързомереца тежи 130 гр. заедно с монтажа, капачките и батерията, благодарение на алуминиевото тяло, което го прави изключително удобен за работа. Micro H-2 Tungsten идва със стандартният Picatinny/Weaver монтаж.

Подробности и цени: https://guns.bg/aimpoint-micro-h-2-tungsten-limited-edition

Абонамент за бюлетин