Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Дивечовъдни станции » Лог къщи и интериори - мечтата на ловеца

Лог къщи и интериори - мечтата на ловеца

vater Публикувана от vater | 25.04.2018
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Лог къщи и интериори - мечтата на ловеца

Повечето хора смятат своя дом не само като най-сигурното място на планетата, но и за най-комфортното и уютно място. Усещането да се прибереш у дома след дългия изморителен ден е просто незаменимо и определено не може да се сравни дори и с най-луксозния петзвезден хотел. Навярно ще се съгласите с нас, че домът е специално място в света за всеки човек и всеки мечтае да го декорира по различен и необикновен начин, за да му предаде индивидуално усещане и да го направи по-комфортен и привлекателен.Едни от най-уютните домове създаващи усещане за много топлина са лог къщите. Какво обаче представляват те? Това са къщи изработени от дърво, а в интериорите им присъстват много естествени материали.Ако вашия мечтан дом са именно лог къщите, но изпитвате затруднения при декорирането й, то ние с помощта на интериорния дизайнер на студио за интериорен дизайн Моми Студио – Антония Саранеделчева ще ви споделим няколко практични съвета, с които ще успеете да се справите с тази задача. Ние сме сигурни, че тези идеи и насоки ще ви помогнат при преобразяването на вашия дом в релаксиращ и привлекателен, с отличаващ се интериорен дизайн.

Правило номер 1 – използвайте естествени материали
Тъй като лог интериорния дизайн е специфичен бихме казали, че той е подходящ най-вече за къщи, заради изцяло дървения си облик и употребата на много естествени материали. При декорирането на къщите в този стил трябва да се използват стари дървени мебели и акценти и мебели които са изработени специално за вашият дом. Дърво и кори от дърво, камък, кожа.Изберете тема
Ако имате къща на село или вила, която искате да преобразите с лог интериорен дизайн, то започнете с избора на подходяща тема. Тя ще ви помогне като ви даде посока при избора на обзавеждане и аксесоари, с които да декорирате вашата лог къща по-лесно. Можете да избирате измежду редица теми като дивата природа, северни гори, западно ранчо, къща край езерото и много други. Всяка от тези декоративни теми пресъздадени в лог къщите изглежда чудесно и в тях могат да се поставят многобройни декоративни мебели и акценти.
Независимо от това не се колебайте да ги комбинирате и приложите по начина, който желаете.Изберете подходящи цветове
Като цяло се смята, че топлите цветове са най-добрият избор за дървения дизайн на лог къщите. Изборът на подходящите цветове играят важна роля в осигуряването на комфортен, уютен и приветлив вид на лог интериорния дизайн на вашия дом. Можете да заложите на наситени и топли цветове, а можете и да получите и вдъхновение от оттенъците на дървото по стените, пода и тавана. Има ли дървото жълти, златни или червени оттенъци? За да направите най-добрия избор можете да заложите на цветове според тези тонове. А защо не заложите на по-релаксиращи цветове, като зелени и кремави нюанси, които ще направят дървения ви дом уютен.

Не се страхувайте да си играете с цветовете
Контрастът е най-новата тенденция в дизайна и декорирането на интериора. Така, че изобщо не се страхувайте да опитате. Контрастиращите шарки и цветове ще добавят повече характер и дълбочина към интериора на стаята, като й предадат и повече текстура. Заложете на тъкани и текстил от вълна, лен в обзавеждането като завеси, възглавници, завивки, които не само подчертават, но и съчетават пълното усещана на лог интериора.

Изберете внимателно мебелите
Когато избирате мебели за къщи в лог интериорен дизайн в никакъв случай не купувайте стандартни мебели, които се срещнете в повечето магазини! Изберете мебели от естествени материали като дърво, камък, бамбук и кожа. Мебелите от дърво изглеждат невероятно и придават приказно усещане.Ако все пак се притеснявате, че няма да можете да се справите сами с преобразяването на вашия дом, можете да се доверите на специалисти, които ще ви помогнат, като вплетат лог интериорния дизайн във вашия дом. А вие просто ще се наслаждавате на вашата мечтана лог къща.

Студио за интериорен дизайн: Моми Студио – Антония Саранеделчева

Абонамент за бюлетин