Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Лов на гонка със Steiner

Лов на гонка със Steiner

vater Публикувана от vater | 25.01.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Лов на гонка със Steiner

Моделите Ranger на немската фирма Steiner се отличават с по-къса конструкция, широко зрително поле и ниско тегло.

Ranger 1-4x24 е идеално решение за лов на гонка.

Тялото е изработено от цяло парче алуминий с твърда анодизация и диаметър на тръбата 30 милиметра. Поради специални техники на запечатване оптиката издържа на налягане при потапяне до 2 метра вода дори с махнати капачки за настройките, освен това е практически невъзможно в нея да проникнат влага и прах. Вътрешната кондензация и запотяване е предотвратена поради запълването с азот под налягане.

Моделите Ranger работят без проблеми при температури от -25C до +65C. Лещите са снабдени с набор от покрития които предоставят чиста, контрастна и детайлна картина, и пропускливост на светлина над 90%. Хидрофобно покритие предпазващо лещите от вода,влага, мазнини и други замърсители. И покритие устойчиво на надрасквания и износване.

Скалата 4А-I във втора фокална равнина, с подсветка, предоставя бързо и лесно прицелване. Подсветката е с 6 нощни и 5 дневни позиции за яркостта. Зрителното поле при увеличение 1 е 37 метра, а при увеличение 4 е 9,2 метра. Настройката на скалата е 1 см. на 100 метра за клик. Максималните настройки по хоризонтала и вертикала на 100 метра са 150 / 150 сантиметра. Диоптрична настройка от -3 до +2 и настройка на паралакса на 100 метра.

С дължина от 262 милиметра и тегло 490 грама Ranger 1-4x24 е оптика удобна за всяка карабина.

Подробности и цени Модели Ranger на немската фирма Steiner

Абонамент за бюлетин