Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Ловец застреля два коня, объркал ги с диви свине

Ловец застреля два коня, объркал ги с диви свине

vater Публикувана от vater | 19.10.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ловец застреля два коня, объркал ги с диви свине

Във Вертхайм-Дитенхан ( Баден-Вюртемберг ) ловец застреля два коня във вторник вечерта. Както съобщават от полицейския щаб в Хайлброн, ловецът е вардил в чакало между полунощ и 1 часа през нощта в района около местността „Am Graben“, за да предпази обработваемото поле от щети, причинявани от дивеч.

SMART ULTRA HD ЦИФРОВ МЕРНИК ДЕН / НОЩ: ATN X-SIGHT 4K PRO 3-14X

Конете били в съседното поле.

Ловецът объркал двата коня, намиращи се в съседното в близост поле за диви свине, и ги застрелял. Конете получили много сериозни наранявания от изстрелите и умрели. Полицията не може да каже дали ловецът е запознат с района и дали е използвал технология за нощно виждане. Говорителят на полицията обаче заявил, че в момента ловецът се разследва за административно нарушение.

Превод: БГ ЛОВ

Четете още: ТОП Промоционална кампания Benelli и Aimpoint 3в1 -15% във ВИП Оръжейни Комплекси

Абонамент за бюлетин