Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » МВР удари бившия шеф на ловно стопанство Паламара

МВР удари бившия шеф на ловно стопанство Паламара

vater Публикувана от vater | 17.02.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

МВР удари бившия шеф на ловно стопанство Паламара

Над 2700 литра нелегален алкохол и патрони е открила шуменската полиция при претърсвания в имоти на Бейзат Яхя, разрешени от съда в града. Мъжът не е задържан.

В дома му имало кожа от мечка с глава, направена като ловен трофей, както и рога от благороден елен. Той се прочу, покрай акции за купуване на гласове, припомня телевизия "Евроком".

В града се говори, че шефът на прокуратурата е забранил Яхя да бъде обвиняван. Самият мъж пък търсил контакт с директора на полицията преди изборите и му обещавал, че ще запази поста си, ако не пречи на изборната търговия. В МВР има докладни и записки.

Полицейската акция беше проведена и в ловно стопанство "Паламара". Дългогодишният активист на ДПС в района минава за един от близките на бившия премиер Бойко Борисов. Твърди се, че лидерът на ГЕРБ е бил чест гост в "Паламара".

Абонамент за бюлетин