Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Над 40 години качество и удобство от Crispi

Над 40 години качество и удобство от Crispi

vater Публикувана от vater | 12.11.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Над 40 години качество и удобство от Crispi

Crispi е италианска компания създадена през 1975 в подножието на Алпите с идеята да произвежда ръчно изработени и висококачествени планинарски обувки. Поради високото качество с времето компанията се разраства и започва да произвежда различни видове като например обувки за ски, парапланеризъм, тактически и други, като от Crispi се стремят обувките да имат всичко нужно за целта, за която са предназначени. С времето започват да използват нови материали и да разработват и собствени технологии, с които до увеличат здравината,удобството и сигурността на обувките.

Моделът Wasatch е изработен от импрегнирана кожа Набук с гумиран борд, който предпазва кожата от камъни, тръни и други. Wasatch е снабден с ветро и водо устойчива мембрана Gore-Tex Insulated Comfort с воден стълб 28 000 милиметра за 24 ч. и дишаемост 25,000 гр./м2 за 24 часа, освен това има и изолация. Достатъчно висока, за да поддръжа глезена, като е добавена специлана система, наречена ABSS, която поддържа краката Ви в правилна позиция и обезопасени на максимум, като не се губи ни най-малка част от комфорта.

Crispi Air Mesh стелка с 3D конструкция и активен въглен, позволяваща бързо отвеждане на влагата, добра дишаемост, намалява неприятните миризми и има антибактериални свойства. Двуслойна подметка с полиуретанов слой, който обира сътресения, и слой Vibram. Неръждаеми халки и куки за връзките. Освен това Crispi Wasatch може да се използва и с полуавтоматични котки.

Моделът Track е изработен от импрегнирана кожа Набук и Crispi Spine Tech материя,предпазваща от тръни, освен това за още по- добра защита от тръни и камъни обуките са с гумиран борд. Модела е снабден с ветро и водо устойчива мембрана Gore-Tex Insulated Comfort с воден стълб 28 000 милиметра за 24 ч. и дишаемост 25,000 гр./м2 за 24 часа, освен това има и изолация. Достатъчно висока, за да поддръжа глезена, като е добавена специлана система, наречена ABSS, която поддържа краката Ви в правилна позиция и обезопасени на максимум, като не се губи ни най-малка част от комфорта и мобилността. Махаща се Crispi Air Mesh стелка с 3D конструкция и активен въглен, позволяваща бързо отвеждане на влагата, добра дишаемост, намалява неприятните миризми и има антибактериални свойства. Формата на стелката се приспособява към формата на стъпалото и намалява стреса. Подметката е двуслойна с полиуретанов слой, който обира сътресенията и слой Vibram, като е добавена и полимерна Crispi Crossbow рамка, която допълнително подпомага абсорбирането на сътресенията и увеличава стабилността. Неръждаеми халки и куки за връзките.

Тези, както и много други модели можете да намерите в магазините на VIP Оръжейни комплекси.

Абонамент за бюлетин