Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » NASUTA - най-здравите дрехи създавани някога, специално за гоначи!

NASUTA - най-здравите дрехи създавани някога, специално за гоначи!

vater Публикувана от vater | 20.10.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

NASUTA - най-здравите дрехи създавани някога, специално за гоначи!

Моделът NASUTA на Chameleon Hunting е уникален по рода си със своята издръжливост и дизайн, конструиран специално за гоначи и ловци, които преминават и през най-гъстите и труднодостъпни места. 

Плата е тръноустойчив, изграден изцяло от две от най-здравите нишки в света - CORDURA®, използван за основата на плата, която е десет пъти по-издръжлива от традиционния брезент и нишка Kevlar® - пет пъти по-здрава от стоманата, която преминава на всеки два милиметра по дължината на основния плат. По този начин плата гарантира изключителна устойчивост, а благодарение на лекото му тегло, панталона тежи едва 800 гр и 1300 гр за якето в размер L.

Мембраната е трислойна, с водоустойчивост 20 000 мм воден стълб и изключителна ветроустойчивост. Важен детайл е нейната еластичност, която предотвратява напукването и при движения в областта на ставите.

Цвета е специално подбран така, че оранжевите цветове да контрастират, за да може гонача да бъде лесно забележим за останалите ловци.

Якето NASUTA е конструирано така, че да дава пълна свобода на движение на ловеца по време на динамика и дълги преходи. В рисковите зони на раменете, ръцете и качулката е подсилено допълнително със 100% Kevlar®.

То разполага с топли джобове в долната му част, два джоба с водоустойчиви ципове в средата, с вградени патрондаши, два джоба на гърдите отново с водоустойчиви ципове - един за принадлежности и друг за радиостанция с изход за антена, два джоба с вградени оранжеви ленти на лявата и дясната ръка, два отвора за проветрение и голям водоустойчив цип отпред, карго джобна гърба с ципове отляво и отдясно, тристранно регулируема и сваляема качулка и плохи за допълнителна свобода при прикладване. Във вътрешната си част якето е охастарено с висококачествен, дишащ полар и разполага с три допълнителни джоба, както и с регулируеми презрамки за носене, като раница.

Панталона NASUTA също е подсилен в рисковите зони със 100% Kevlar® и разполага с регулируема талия. В задната си част е повдигнат, за да предпазва кръста. Снабден с два предни и два задни джоба с цип, отвори за проветрение с водоустойчиви ципове и регулиране на ширината около глезените. Вградените водоустойчиви гети ще предотвратят навлизането на сняг в обувките, когато газите в дълбоките преспи. Специалните патентовани копчета Tra-in ще предотвратят нежелателното откопчаване на панталона.

NASUTA се предлага с 3 години гаранция и може да бъде закупен от сайта на производителя www.chameleonhunting.com, с наложен платеж, безплатна доставка и преглед, както и в магазин Сафари, гр. София, ул. “Цар Самуил” 62.

Абонамент за бюлетин