Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Навсякъде по всяко време с Conquest V6 от Zeiss

Навсякъде по всяко време с Conquest V6 от Zeiss

vater Публикувана от vater | 09.06.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Навсякъде по всяко време с Conquest V6 от Zeiss

Серията Conquest V6 на Zeiss предоставя оптики подходящи за всякакъв тип лов от гонка до далечни дистанции.

Корпуса е изработен от анодизиран алуминий с диаметър на тръбата 30 милиметра като всички модели могат да бъдат оборудвани с балистичен коректор и/или монтажна релса. Флуоридни стъкла SCHOTT с 92% предаване на светлина и комплект покрития LotuTec и Zeiss T*, които придават за ясна и контрастна картина дори при здрач и предпазват от влага и замърсяване по лещите.

Тялото е запълнено с азот, което не позволява запотяване от вътре, а LotuTec покритието на лещите e хидрофобно и не дава възможност за водата и влагата да останат на повърхността на лещите.

Моделите Conquest V6 са водоустойчиви и издържат на налягане 400 mbar. Подходящи за всякакви условия и тествани при температури − 25°C | + 50°C.

Можете да намерите всички модели на: https://guns.bg/

Абонамент за бюлетин