Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » На гости с пушка и куче » НДЛК АВРОРА проведе своя втори МЕЖДУНАРОДЕН ДАМСКИ ЗИМЕН ЛОВ

НДЛК АВРОРА проведе своя втори МЕЖДУНАРОДЕН ДАМСКИ ЗИМЕН ЛОВ

vater Публикувана от vater | 29.11.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

НДЛК АВРОРА проведе своя втори МЕЖДУНАРОДЕН ДАМСКИ ЗИМЕН ЛОВ

На 24-26.11.2017 година, НДЛК „АВРОРА“ проведе своя втори МЕЖДУНАРОДЕН ДАМСКИ ЗИМЕН ЛОВ в ЛС „Бялка“. В лова участваха над 35 дами ловци от България, Сърбия, Унгария и Словакия.Гости бяха председателите на сръбския ловен дамски клуб Саня Богнич и на унгарския дамски клуб Ева Сипос.

Това е второто голямо международно събитие, което национален дамски ловен клуб АВРОРА иска да превърне в традиция. Миналата година по същото време дамите се срещнаха в ДЛС Осогово, а тази гостуваха в ЛС Бялка. Ловът мина с перфектна организация и стриктно спазване на мерките за безопасност. Слука имаха две дами ловци от България – Гергина Вълева и Мариета Коларова.Вечерта за всички гости беше организирана гала вечеря с много подаръци за всяка дама, приятни изненади, музика и танци.

В неделя дамите от АВРОРА бяха поканени на лов с ловна дружина на село Българене, където се представиха подобаващо.НДЛК „АВРОРА“ благодари на всички свои гости за участието, усмивките и позитивните емоции, на всички спонсори за помощта и подкрепата и на домакините от ЛС Бялка и дружината в село Българене за оказаното гостоприемство!

Изпратено на БГ ЛОВ от НДЛК „АВРОРА“.

Абонамент за бюлетин