Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Новата Blaser B2 специално за дълги разстояния

Новата Blaser B2 специално за дълги разстояния

vater Публикувана от vater | 16.02.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Новата Blaser B2 специално за дълги разстояния

Blaser систематично разширява своята линия за оптични мерници B2 с 3-18x50 iC QDC+.

Новата B2 3-18x50 iC QDC+ е идеалният спътник при лов на средни и дълги разстояния. С увеличение до 18x и диаметър на лещата на обектива от 50 mm, новата B2 се препоръчва за планински лов, както и за лов от чакало или чрез издебване, когато могат да възникнат възможности на по-големи разстояния.

С доставения Бърз контрол на разстоянието, накратко QDC+, оптическият мерник може удобно да се регулира до желаното разстояние за един миг. Ловците могат да изберат подходящия пръстен за своя калибър от общо девет различни пръстена QDC+. Съществува и опцията за маркиране на необходимите корекции чрез щракване до една десета, празен пръстен. Между другото: Ако ловувате с патрони Blaser, можете да определите идеалния пръстен с балистичния калкулатор на Blaser на уебсайта на Blaser.

Както всички останали оптични мерници B2, B2 3-18x50 iC QDC+ също е изключително компактен. В комбинация с термовизионна закопчаваща се оптика, следователно обикновено позволява оптиката да се управлява, докато сте в позиция за стрелба. Така ловецът може да остане концентриран върху дивеча и да спечели потенциално решаващите секунди.

С дневно/нощно предаване от 94/92% и използването на специални лещи, съдържащи флуорид, B2 3-18x50 iC QDC+, подобно на всички оптични мерници от серията B2, предлага изображение с истински цветове, висок контраст и яркост – дори до късни часове на здрача. Оптичният мерник се предлага със и без релса.

За повече информация заповядайте в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси или се свържете с нас чрез guns.bg

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин