Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Новата Optika 6 от Meopta

Новата Optika 6 от Meopta

vater Публикувана от vater | 07.10.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Новата Optika 6 от Meopta

Със серията Optika 6, чешкият производител Meopta вдига нивото на серията MeoPro като съчетава производителността, на която сме свикнали с 6 кратно увеличение.

Оптиките са създадени за да отговорят на нуждата на ловци и стрелци за прецизна и здрава оптика с добри характеристики на по-достъпна цена. Всички оптики от серията могат да бъдат снабдени с дихроични скали. Дихроичните скали са първоначално разработени за американската противотанкова система BGM-71 TOW. За разлика от стандартните черни скали тук страничните линии са прозрачни и вътрешността оцветява различно според светлината и цвета на обекта. Хубавото в случая, е че дихроичните скали не се нуждаят от батерия. Скалите работят отлично както при висока така и при ниска осветеност.

Моделите са изработени от анодизиран алуминий с диаметър на тръбата 30 милиметра, освен модела 5-30x56, който е с диаметър на тръбата 34 милиметра. Всички модели от гамата могат да бъдат оборудвани със скали както в първа така и във втора фокална равнина. Освен със стандартните и дихроичните скали, моделите от серията Optika 6, мога да бъдат снабдени и със скали разработени за калибри .223 Rem. , .308 Win. и 6,5 Creedmore. Заключващи се коректори както и Zero-Stop функция, според модела. Optika 6 със скали в първа фокална равнина могат да се настройват и в MIL или MOA. MeoShield покритие за повишена устойчивост на надраскване и износване при екстремни условия.

С новата серия Optika 6 от Meopta предоставят първокласни мерни прибори с прогресивни технологии и добра прецизност, готови да отговорят и на най- взискателните стрелци и ловци.

В магазините на VIP Оръжейни комплекси можете да намерите моделите Optika6 1-6x24, 3-18x50, 3-18x56, 5-30x56 както в първа така и във втора фокална равнина с различни скали.

Абонамент за бюлетин