Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Нови оптики Leica - Fortis 6

Нови оптики Leica - Fortis 6

vater Публикувана от vater | 18.06.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Нови оптики Leica - Fortis 6

Ново измерение при оптиките с 6x zoom.

Leica Sport Optics (Вецлар, Германия) на тазгодишното изложение IWA Outdoor Classic (2019) представиха новите си оптики със ZOOM6х. Leica Fortis 6 комбинират в себе си изчистен дизайн с най-високо оптично представяне на изображението. Изключителното разграничаване  на детайлите, широкото зрително поле и уникалният контраст осигуряват необикновен комфорт при гледане - от разсъмване до здрач.

50% по-голямата изходна зеница, постигната с отличителната оптична система на Leica, и зрителното поле до 44 м осигуряват висока степен на безопастност и бързина при прихващане на целта. Ето как моделите Fortis 6 задават ново ниво в класа на 6x zoom. Изключителното разграничаване на детайлите в комбинация с уникалната яснота на картината, осигуряват възможно най-добрия комфорт при наблюдение. Класическият и винаги модерен дизайн ще се хареса особено на ловците, които ценят елегантната сдържаност и изискват съвършенство.

Здравата конструкция прави оптиките Leica Fortis 6 устойчиви на удари и осигуряват функционална надеждност във всяка ловна ситуация. Fortis 6 дори надхвърлят стриктните изисквания за професионална употреба в много тестове по DIN ISO 9022 (международен екологичен стандарт за оптични уреди). Новата серия от Leica е пусната на пазара в два варианта - Leica Fortis 6 1-6x24i и Leica Fortis 6 2-12x 50i. И двата модела предлагат приблизително 92% трансмисия на светлината, характеризират се с автоматично изключване/включване и ползват мерна скала 4а. В допълнение – скалата е ясна, а кръглата осветена мерна точка закрива малка част от целта.

За повече информация за новите оптики на Leica, можете да се свържете с официалния вносител на марката за България – Заримекс ООД или да посетите сайта ни: www.zarimex.eu

Абонамент за бюлетин