Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Нови термални прибори в оръжеен магазин ЗАРИМЕКС - Liemke, Германия

Нови термални прибори в оръжеен магазин ЗАРИМЕКС - Liemke, Германия

vater Публикувана от vater | 19.01.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Нови термални прибори в оръжеен магазин ЗАРИМЕКС - Liemke, Германия

Liemke Thermal Optics е въплъщение на висококачествено термално нощно виждане.

Базирана в Германия, компанията е лидер на пазара, когато става въпрос за качество на картината сред устройствата за термално нощно наблюдение.

Продуктите варират от компактни термални монокуляри до устройства с повече от една функция, като наблюдателни камери или насадки за стандартни или термални оптики.

Компактните термални устройства за наблюдение, като сериите на Liemke KEILER и Liemke CHALLENGER, се използват за откриване и наблюдаване на дивеч в условия с намалена видимост, като мъгла или тъмнина.

Докато продуктите от KEILER серията задават нови стандарти по отношение на компактност, здравина и производителност, CHALLERNGER серията убеждава с непобедимото си съотношение цена / качество!

Liemke MERLIN термалните устройства намират приложение както като наблюдателни тръби, така и като термални насадки за дневни оптики.

С помощта на адаптер с щипка, MERLIN може да бъде монтиран за секунди.

Всички продукти на марката можете да разгледате на www.zarimex.eu

Абонамент за бюлетин