Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Ново предложение от Retay

Ново предложение от Retay

vater Публикувана от vater | 27.04.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ново предложение от Retay

Моделите Gordion от Retay са повече от добро решение за първа гладкоцевна пушка, което може да намерите в магазините на VIP Оръжейни Комплекси.

Студено кована хромирана от вътре цев с дължина 710 милиметра в калибър 12/76, вентилирана мерна линия  с фиброоптична мушка от добре познатите TruGLo. Всички цеви са тествани при налягане 1500 BAR.

Ротационният инерционен затвор работи с кинетична енергия, а не с газове, което позволява по-рядко,бързо и лесно чистене. Освен това Inertia Plus системата на Retay има и механизъм, който заключва затвора безотказно всеки път. Уголемен отвор за патрони позволяващ по-удобно и бързо зареждане.

Моделът Gordion Extra Black е с анодизирани, алуминиеви цевна кутия и спускова скоба, приклад и полуложа изработени от полимер ABS, с ергономичен дизайн и накадки за по- стабилен хват на полуложата и ръкохватката.

Моделът Gordion Dark Black е с анодизирани, алуминиеви цевна кутия и спускова скоба, приклад и полуложа изработени от орехово дърво, с ергономичен дизайн и накадки за по- стабилен хват на полуложата и ръкохватката. Приклада е снабден с полиуретанов задтилък за по-добро обиране на откатната енергия. Пълнителят е 4+1 заряден.  В комплект с C-IC-M-IM-F шокове.

Абонамент за бюлетин