Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Олекотената надцевка от Beretta

Олекотената надцевка от Beretta

vater Публикувана от vater | 01.07.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Олекотената надцевка от Beretta

Надцевка на италианската фирма Beretta, модел 687 Ultralight в калибър 12/70 с дължина на цевите от 670 милиметра.

Луксозна ловна надцевка олекотена до 2,7 кг. с нов ергономичен дизайн, модела е разработен с различни видове конструктивни подобрения, повишаващи експлоатационните и качества.

Изключително висок клас орехово дърво, цевите са изработени от студено кована стомана, стабилната и концентрирана стрелба се обезпечава с използването на мобилни шокови втулки.

Вътрешната повърхност на цевите е със специално покритие което придава много по-голяма твърдост и устойчивост към корозия, въздействие на киселини и други.

Вентилирана мерна линия с месингова мушка, което осигурява лесно и бързо прицелване. Главата е с дълбока гравюра, едниничен спусък със селектор.

Абонамент за бюлетин