Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Боеприпаси » Патрони BARNES

Патрони BARNES

vater Публикувана от vater | 06.03.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Патрони BARNES

Серия VOR-TX EURO

ТОЧНОСТ. ПРЕЦИЗНОСТ. КАЧЕСТВО

Патроните Branes® VOR-TX® EURO са прцизно снарядени с най-смъртоносните куршуми на планетата. Изцяло медния Barnes ТTSX куршум превъзхожда по характеристики куршумите с оловно ядро и в двата основни типа лов – на животни с тънка кожа и на едър дивеч – върховнa точност и смъртоносни характеристики във заводски снаряден патрон.

HOLLOW POINT КОНСТРУКЦИЯ С ПОЛИМЕРЕН ВРЪХ – За надеждна и предсказуема експанзия с увеличен балистичен коефицент и подобрена балистика на големи дистанции.
ГЛАДЪК ПРОФИЛ НА КУРШУМА – За максимално плоска траектория.
ACCU-GROOVE ТЕХНОЛОГИЯ – За намалено замърсяване в цевта и подобрена точност.
ПРЕЦИЗЕН РАДИУС В ЗАДНАТА ЧАСТ – За екстремна точност.
СМАЙВАЩА ЕКСПАНЗИЯ – Четири режещи елемента се разширяват, за да удвоят първоначалния диаметър на куршума за дълъг и широк раневи канал.Серия VOR-TX LR

ПРЕМИУМ КЛАС ПАТРОНИ ЗА ЛОВ

ПЪРВИЯ В СВЕТА ЛОВЕН ПАТРОН ОПТИМИЗИРАН ЗА СИГУРЕН СМЪРТОНОСЕН ИЗСТРЕЛ НА 700 И ПОВЕЧЕ ЯРДА!

VOR-TX LR боеприпас за екстремни ловни дистанции комбиниращ супер качесвени компоненти и високо ниво на прецизност при изработката, никога досега непостигано при заводски произведени боеприпаси. Специално проектирания LRX куршум използван в патроните VOR-TX LR е оптимизиран специално за тях. Неповторимите характеристики при полет в комбинация със специално проектирания връх на куршума с кухина, която предизвиква отваряне на 4 режещи сегмента, предизвиква масивна експанзия и големи поражения върху дивеча на дистанции дори над 700 ярда.

На всяка кутия има балистични диаграми, които идентифицират балистичния коефициент на G1 и променливите величини като скорост, пропадане, енергия и отклонение от вятъра - изчислени на морско ниво и височина 5000 фута.

VOR-TX LR осигурява мачова прецизност и несравними смъртоносни характеристики върху дивеча на близки и екстремни дистанции, осигуряващи бързия, чист и етичен отстрел на животното, който може да се очаква от BARNES.

Дистанциите в лова са променлива величина, убийствените характеристики на VOR-TX LRне!Официален вносител за България – Армада Понтика ЕООД

Абонамент за бюлетин