Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Перфектният синхрон между оптика и карабина от Blaser

Перфектният синхрон между оптика и карабина от Blaser

vater Публикувана от vater | 04.05.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Перфектният синхрон между оптика и карабина от Blaser

Всички оптики от линията на Blaser са снабдени с Illumination Control, който включва подсветката в момента, в който предпазителя на вашата R8 е в позиция за стрелба. Освен че увеличава живота на батерията, това ви позволява да се концентрирате върху важните неща.

Модела 1-7x28, който е предназначен за лов на гонка е снабден и с IVD (intelligent Variable Dot) технология, която автоматично променя големината на точката според увеличението.

Моделите 2.8-20x50 и 4-20x58 пък са снабдени с балистичен коректор.

Всички модели са със скала в първа фокална равнина. Изработени от авиационен алуминий с анодизация и диаметър на тръбата 36 милиметра. Лещите са с перфектна пропускливост на светлина над 90%.

Хидрофобно покритие предназначено за отблъскване на вода, мазнини, масла и други замърсители, които могат да увредят яснотата на изображението. Както и комплект покрития за по-контрастна и ясна картина.

Повече подробности за оптиките и цени тук: https://guns.bg/

Абонамент за бюлетин