Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » НЛРС-СЛРБ » Преизбраха инж. Иван Петков за председател на УС на НЛРС-СЛРБ (снимки+видео)

Преизбраха инж. Иван Петков за председател на УС на НЛРС-СЛРБ (снимки+видео)

vater Публикувана от vater | 11.07.2013
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Преизбраха инж. Иван Петков за председател на УС на НЛРС-СЛРБ

Днес, 11.07.2013 г. в София, Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ), проведе отчетно-изборно общо събрание при следния дневен ред:

1. Отчет на Управителния съвет за дейността и финансовото състояние на НЛРС-СЛРБ за мандат 2009 – 2013 г.;
2. Отчет на Контролния съвет на НЛРС-СЛРБ за мандат 2009 – 2013 г.;
3. Решение за мандатно освобождаване на членовете на Управителния съвет;
4. Избор на ръководни органи на НЛРС-СЛРБ - Председател на Управителния съвет на НЛРС-СЛРБ, членове на Управителния съвет на НЛРС-СЛРБ и Председател и членове на Контролния съвет на НЛРС-СЛРБ;
5. РазниДелегатите приеха отчетите на Управителния съвет и Контролния съвет и проведоха избор на нови ръководни органи. С тайно гласуване и 159 гласа делегатите преизбраха инж. Иван Петков за председател на УС на НЛРС-СЛРБ, като за нов председател на Контролния съвет бе избран Георги Тошев - председател на ЛРС София Изток.

Инж. Иван Петков - председател на УС на НЛРС-СЛРБ:

Георги Тошев - председател на Контролен съвет на НЛРС-СЛРБ:Участниците в изборното общо събрание с огромно мнозинство одобриха предложените членове за новите Управителен съвет и Контролен съвет на НЛРС-СЛРБ.Управителен съвет на НЛРС-СЛРБ:

Председател: Иван Петков
Членове: Алеко Динев, Валери Сарандев, Васил Дончев, доц. Васил Паница, Минко Акимов, Даниел Тошков, Димитър Йорданов, Илия Димитров, Иван Василев, Сахак Сахакян, Колю Панайотов, Иван Андреев, Светослав Георгиев, Димитър Дъбов, д-р Валя Маринова, ген. Кольо Милев, Красимир Георгиев, проф. Нино Нинов, проф. Валери Стефанов, Тихомир Трендафилов, проф. Георги Тодоров и Димитър Танев.

Контролен съвет на НЛРС-СЛРБ:

Председател: Георги Тошев
Членове: Георги Ичконов, Кирил Бояджиев, Соня Андонова, Стойчо Гергьовски, Петър Вангелов и Стефан Димитров.


Видеото на БГ ЛОВ от събранието:

Абонамент за бюлетин