Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Клуб Българско гонче » Протокол от събрание на УС на клуб Б.Г. Гонче, 13.02.2010г.

Протокол от събрание на УС на клуб Б.Г. Гонче, 13.02.2010г.

admin Публикувана от admin | 23.02.2010
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Днес 13.02.2010г. се проведе събрание на УС на клуб Б.Г.Гонче на конферентна връзка по интернет. Включиха се следните членове на УС:

Митю Точев, Петър Панчев, Костадин Вранчев, Димитър Атмаджов, Георги Чаушев и Георги Узунов.

Дебатира се предложение за приемане на дневен ред на общото събрание.

Митю Точев направи следното предложение:

1. Прием на нови членове
2. Отчетен доклад на УС и отчет на КС
3. Разни

Члена на УС на Георги Чаушев уведоми УС за искане от част от редовните членове на клуба отчетното събрание на 13.03.2010г. да е отчетно изборно с цел да се промени състава на УС и развъдната комисия.

УС взе решение предложението за промяна на състава на УС и комисиите да бъде изложено и мотивирано писмено, както и подписано от членовете който го подкрепят и се ангажира да го разгледа и включи допълнителна точка в дневния ред на събранието, позволяваща смяна на лица в УС и РК.

Митю Точев предложи на 29.05.2010г. да се проведе специализирана екстериорна изложба в с.Баня общ.Панагюрище и на 22.09.2010г. да се проведе изпитание за работа на дива свиня за купата на клуб БГ гонче.

Датите за другите мероприятия ще се уточнят на общото събрание на клуба.

УС взе решение до общото събрание на клуба да се открие банкова сметка на клуба.

Абонамент за бюлетин