Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Бракониерство » Първата мечка, убита по време на ловния сезон в Невада, е уловена незаконно

Първата мечка, убита по време на ловния сезон в Невада, е уловена незаконно

vater Публикувана от vater | 21.12.2011
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

мечка убита незаконно в невада

Вашингтон. Инструктор по безопасност при боравене с огнестрелно оръжие, отстрелял първата мечка в Невада за сезона за лов на мечки, призна, че е направил това незаконно с помощта на примамка, предава Меркюри Нюз. Тимъти Кавелмахер се призна за виновен по две обвинения за незаконно поставяне на капан с цел убийство на животното. Обвиненията са за дребно закононарушение. Съдията по случая е издал нареждане да плати глоба от 500 долара и 230 долара допълнителни глоби.
Бизнесменът, който е сертифициран инструктор по безопасност на стрелба, отначало пледираше за невинен. Той твърдеше, че не е разбрал правилно закона.

focus-news.net

Абонамент за бюлетин