Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Raffaello Be Diamond A.I. BE.S.T. (видео)

Raffaello Be Diamond A.I. BE.S.T. (видео)

vater Публикувана от vater | 23.02.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Raffaello Be Diamond A.I. BE.S.T.

Raffaello Be Diamond A.I. BE.S.T. е първата гладкоцевна пушка, създадена с BE.S.T. третиране, изключително защитно покритие, което прави цевта и задната и част буквално непроницаеми за корозия и износване.

Сега BE.S.T. прави следващата стъпка като включва системата на Benelli Advanced Impact, за да предложи още по-висок клас технология.

Патентованата система от цев и шок на Benelli гарантира по-бърз изстрел, действащ на по-голямо разстояние и с по-големи пробивност и дълбочина върху целта.

Този безценен, уникален и несравним полуавтомат е технологично най-напредналата пушка в целия асортимент на Benelli, тъй като е снабдена със системата ComforTech 3 за поемане на отката и последната версия на Combtech за намаляване на въздействието върху лицето на стрелеца.

И това не е всичко: този модел се отличава и с Easy Loading технология за лесно зареждане и изпразване на магазина, Easy Locking механизъм за по-добра готовност за стрелба и Window System, която прави възможно наблюдението на запълняемостта на патроните в магазина за максимална безопасност.

Raffaello Be Diamond A.I. BE.S.T. е диамантът на Benelli, връхна точка на технологическите иновации.

Превод: БГ ЛОВ

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин