Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Сигурност и прецизност със стоманени сачми от Raffaello Power Bore

Сигурност и прецизност със стоманени сачми от Raffaello Power Bore

vater Публикувана от vater | 20.07.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Сигурност и прецизност със стоманени сачми от Raffaello Power Bore

Иновативни и високотехнологични решения от италианската фирма Benelli, модел Raffaello Power Bore, в калибър 12/76 и дължина на цевта 710 мм.

Атрактивният полуавтомат е снабден с олекотена рама, вентилирана мерна линия, ударноспускателен механизъм с възможност за цялостен демонтаж, усилие на спусъка от 22 до 28 N.

Система за предотвратяване на изстрел, освен ако затворът не е заключен докрай, подобрена система на затвора, инерционна операционна система. Прецизна, криогенно обработена конусовидна цев, с диаметър 18,3 - 18,4мм.

Power Bore цевта позволява по-високи скорости и по- добър пробив в целта, освен това са подходящи и за стрелба със стоманени сачми. В комбинация с Crio Stell Shot шокове от Benelli цевите Power Bore позволяват добра балистика и издръжливост.

Уголемена спускова скоба, ергономични дървени полуложа и приклад - изработени от орехово дърво клас 3.

Гумен подбузник, система за намаляване на отката Progresive Comfort, която работи прогресивно според теглото на боеприпасите.

Изключителен ловен полуавтомат за ценители, пригоден за лов във всякакви условия.

Повече подробности прочетете тук: https://guns.bg/avtomat-benelli-raffaello-power-bore-kal-1276-28-a-000702

Абонамент за бюлетин