Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Skilhunt Defier X0 - първи впечатления

Skilhunt Defier X0 - първи впечатления

vater Публикувана от vater | 11.07.2012
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Skilhunt Defier X0

Модела Defier X0 e едно ново бижу от производителя SKILHUNT. Фенера има 3 режима на светене - мощен 550лумена /1,5 часа,  икономичен 50лумена/15 часа и Строб режим.
Той има по-масивно тяло от останалите представители на фирмата, като теглото му е 130 грама. Използваният диод е XM-L T6 , перфектно центриран в огледален , алуминиев рефлектор. В предната му част е завит стоманен пръстен, който освен доп. здравина, придава и завършен вид на дизайна.
Тялото от авиационен алуминий е покрито с тип 3 твърдо анодно покритие и финна, но ефективна насечка против плъзгане. Резбите са правоъгълни. Уреда е водоустойчив и удароустойчив, както се полага на един истински "тактик".
Фенера е снабден с тактически ринг, който освен за стрелкови техники, служи и да фиксира фенера да не се търкаля, когато е поставен на повърхност.
Фенера може да се ползва и , като подцевен за лов или специални операции. В  дизайна му са заложени двойни противооткатни пружини, за доп. здравина.
Клипса на фенера може да се сваля и е наследен от останалите представители на серията.
Фенера е снабден с тактически бутон. Капачката е с накатка, за по-удобна употреба.
Смяната на режимите е лесна и интуитивна - завита глава - максимален, отвита на 30градуса - Строб. Отвиване и завиване - икономичен режим. Apdailos darbų kainos https://www.bustovizija.net/apdailos-darbu-kainos/
Опаковката е нов модел. Освен фенера, като комплектовка се предлага инструкция за ползване,  тактическа връзка от паракорд, 2 резервни о-пръстена и рез. гумичка за такт. бутон.

Фенера "работи" с другите допълнителни аксесоари за серията - цветни филтри, калъфи, тактически бутон с кабел.

Малко ТТД:

Абонамент за бюлетин