Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Клуб Българско гонче » Специализирано изпитание на клубни български гончета за пригодност - работа по диво прасе, 15.05.2010г.

Специализирано изпитание на клубни български гончета за пригодност - работа по диво прасе, 15.05.2010г.

admin Публикувана от admin | 01.05.2010
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

На 15.05.2010 от 09:00 ч. в гатера на Клуб "Българско гонче" в село Баня ще се проведе специализирано изпитание на клубни български гончета за пригодност - работа по диво прасе.

Необходими документи: Копие от родословно свидетелство издадено от КБГ и актуален имунизационен паспорт.

Издържалите теста кучета ще бъдат включени в развъдната дейност на клуба и ще могат да се явяват за участие в клас "Работен" на изложбите на КБГ и БРФК.

Записване - в деня на изпитанието, без такса за участие.

Кучера без родословни документи ще могат да участват при условие, че им бъде направена експертна оценка и протокол за породна принадлежност плюс татуировка. Такса за участие - 10 лв.

За контакти GSM : 0897 27 35 53 - Митю Точев

Ловен портал БГ ЛОВ е официална медия на клуба и ще отрази мероприятието, очаквайте резултатите и много снимки във форума на БГ ЛОВ!

Абонамент за бюлетин